ARD ÜYE AJANSLAR (YENİLENİYOR)

Üye listesi güncellenmektedir...

Başsağlığı

bassagligi mh

Akdeniz Reklamcılar Derneği ATSO Ziyareti

ard atso 2014

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ile görüşen ARD Yönetim Kurulu,
ARD'nin 10. yılında sektörün gelişmesi ve eğitimi ile ilgili projelerini paylaştı.

AKDENİZ REKLAMCILAR DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI

Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Haziran 2014
Perşembe günü saat 17.00 de yapılmasına, çoğunluk sağlanamaz ise,
12 Haziran 2014 Perşembe yine aynı saatte yapılmasına üyelere
e-posta yoluyla ve derneğin internet sitesinden duyurulmasına
aşağıdaki gündem maddelerinin görüşülmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Gündem
1. Açılış yoklama
2. Divan teşekkülü
3. Yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ve ibrası
4. Tüzük değişikliği ve isim değişikliğinin görüşülmesi
5. Dilek ve temenniler

Tarih: 5 Haziran 2014 Perşembe
Saat: 17.00
Yer: Antalya Gazeteciler Cemiyeti
Kaleiçi

Himmet ÖCAL

Akdeniz Reklamcılar Derneği yeni başkanını seçti

Akdeniz-reklamcılar-dernegi

Akdeniz Reklamcılar Derneği'nin, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı seçimle derneğin yeni başkanı, Necdet Alkandemir oldu.

Necdet Alkandemir, 2 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini Himmet Öcal'dan aldı. Graphx Ajans Başkanlığı olan Necdet Alkandemir, ARD'nin de kurucu üyelerinden.

Yapılan seçimin ardından ARD'nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcısı Serdar Karatepe (Panama Creatı̇ve Agency), Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Binici (Turuncu Ajans), Sayman Kunt Hepyücel (Fı̇krı̇bı̇r Ajans), Genel Sekreter Emel Erçiftçi (NBE Reklam).

Yeni yönetim kurulu, seçimin ardından toplanarak, ARD'nin yeni dönem plan ve stratejilerini belirledi. Yönetim, bu plan çerçevesinde ARD'nin 10. yılında sektörün gelişmesi ve eğitimi ile ilgili projeler üretmek için çalışmalarına başladı. Temel stratejisini Antalya'nın tanıtımı ve marka değerinin yükseltilmesi olarak belirleyen yönetim kurulu, bu plan doğrultusunda kente katkı sağlamak isteyen tüm kurum, kuruluş, STK ve kişilerle birlikte çalışma ve işbirliği içinde hareket etme kararı aldı.

Acınız Acımızdır

ard soma