hurriyet_logoo

ARD ÜYE AJANSLAR (YENİLENİYOR)

Üye listesi güncellenmektedir...

Haber

Sevgili arkadaşlarım;

5 Nisan 2014 Cumartesi (bugün) yapmış olduğumuz YK toplantısında, 27 Mart 2014 tarihinde Hürriyet Kırmızı Ödülleri evsahipliğinde yapılan toplantı da, Kırmızı tarafından üç konu ile ilgili görüşlerimizin sohbeti yapılmıştır. Kırmızının diğer bölge dernek yönetim kurulları ile yapacakları toplantılardan sonra, ortak karar derneklere bildirilecektir.
Haziran 2014 tarihinde derneğimizin Olağanüstü Genel Kurulunun yapılmasına karar alınmıştır. Gün, yer ve saat daha sonra dernek üyelerimize bildirilecektir.

Değerli üyelerimizin bilgilerine...

Himmet ÖCAL

Akdeniz Reklamcılar Derneği
Dernek Başkanı

ARD Eğitim için toplanıyor

Değerli Arkadaşlar;
ARD eğitim Komisyonu ve Milliyet Gazetesi işbirliği ile

Grup Başkan Yardımcısı Yakup Erdoğan
Bölgeler Grup Direktörü Murat Şeşen
Dijital Reklam Direktörü Gizem Taşkıran'ın
katılımlarıyla
www.milliyet.com.tr özelinde gerçekleştirilen yereli ilgilendiren yeniliklerle ilgili bir sunum izleme fırsatımız olacak.

24 Ocak Cuma günü sabah saat 10.00 - 12.00 arasında Atso eğitim salonlarında gerçekleştirilecek olan bu bilgilendirme ile
dijital medya planlamalarında ajans-müşteri ilişkisinde katma değer oluşturacağını düşünüyoruz.

Cihan İşbaşı
Ard Eğitim Komisyonu Başkanı

ARD TÜZÜK / 2013

tuzuk 2013 resim

Akdeniz Reklamcılar Derneği 2013 Tüzük indirmek için tıklayınız.

ARD’den sektöre büyük katkı

"Baskı Standardizasyonu ve Renk Yönetimi" Eğitimi

Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) tarafından organize edilen, Doç. Dr. Türkün Şahinbaşkan'ın eğitimci - konuşmacı olarak katıldığı ve ATSO'nun 13. Grup (Kağıt ve Matbaacılık) ve 38. Grup (Reklamcılık, Fuar ve Organizasyon Hizmetleri, Televizyon ve Radyoculuk) Meslek Komiteleri üyelerine yönelik eğitim programı, ATSO Eğitim Salonu'nda verildi.

Amacı; özellikle son yıllarda gelişen ölçüm teknikleri ve baskı öncesindeki hızlı gelişmeler, baskı standartlarında ve renk yönetiminde kaliteyi arttırmak olan eğitim programı, hızla gelişen teknoloji basım sektöründe hizmet veren kişi ve kuruluşların daha donanımlı ve daha bilgili olmalarını sağlıyor.

'Baskı bir bütün olarak ele alındığında kaliteli hizmet ancak baskı öncesi, baskı ve baskı sonrası tüm işlem basamaklarında uluslararası kabul görmüş norm değerlerine uyum sağlanarak gerçekleştirilmeli' gerçeğinden yola çıkılarak hazırlanan program sonunda katılımcılara 'Katılım Belgesi' verildi.

Dijital Pazarın Biz Neresindeyiz

PDF

"Dijital Pazarın Biz Neresindeyiz" konferansı, Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) birlikteliğinde ATSO Kültür Salonu'nda düzenlendi.

4 Haziran Salı günü düzenlenen konferansa İstanbul'dan Xuzus Ajans Başkanı Yiğit Karakaş, Skandal Creative Stratejik Planer Rasim Domaç, Medyanet Grup Koordinatörü Metin Güleç ve Turkcell Mobil Pazarlama Müdürü Neslihan Uçar konuşmacı olarak katıldı. Konferansın yönetimi ve sunumunu ise Local Time Ajans Başkanı Arzu Küfündür gerçekleştirdi.

Dijital reklam ve sosyal medyanın reklamcılıktaki yeri ile ilgili sunumlar gerçekleştiren konuşmacılar istatistiki ve teknik bilgiler verdi. Yiğit Karakaş dijital reklamların en ölçülebilir reklam metodu olduğunu belirtirken, Rasim Domaç ise her tür reklamın ilk önce insan ruhuna dokunması gerektiğinin altını çizdi. Reklamın hitap ettiği kitlesine ulaştığı zamanın ve şartların öneminden bahseden Metin Güleç'ten sonra sunumunu gerçekleştiren Neslihan Uçar da, Turkcell'in bu pazara verdiği önemi, yeni geliştirmekte oldukları sistemleri ve yatırımlarını anlattı. Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanı Himmet Öcal konferans bitiminde bütün katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür ederek; dijital pazarın hızla gelişen, öğrenilmesi gereken koca bir okyanus olduğunu belirtti.